Erçetin Altay Arpaçay'dan Bağımsız Aday

Erçetin Altay Arpaçay'dan Bağımsız Aday

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ; “2024 Mart seçimlerinde güzel ilçemiz Arpaçay’dan Bağımsız Belediye Başkanı adayı olarak YSK’ya resmi başvurumu yaptım. Rabbim utandırmasın. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran Altay şunları belirtti; "Kıymetli Arpaçaylı hemşerilerim; Sözlerime başlamadan önce sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Sevgili Kardeşlerim, Siz değerli Arpaçaylı vatandaşlarımın kıymetli destekleri ve teveccühü ile 2014 yılından gelmiş olduğumuz bugüne kadar şahsımı sizlere hizmet edebilmek ve siz kıymetli kardeşlerimin hizmetkarı olabilmem adına 2 dönemdir güzide ilçemiz Arpaçay'a Belediye Başkanı olma yetkisini bana layık görüp, oylarınız ile beni seçtiniz. Rabbim sizlerden razı olsun.

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ben de tekrardan siz değerli Arpaçaylı vatandaşlarımıza hizmet etmek adına, "GEÇMİŞİN TECRÜBESİ GELECEĞİN ENERJİSİ" sloganıyla Bağımsız Arpaçay Belediye Başkan Adayı olarak resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Bu minvalde önümüzde ki 5 yıl için, siz kıymetli kardeşlerim ile birlikte ilçemize güzel hizmetler kazandırmak adına, Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da hiçbir ayrım gözetmeksizin, en önemlisi seçildiğim günden bugüne dek üzerinde hassasiyetle durduğum ilçemizde ki huzur ortamının devamı ve refah seviyesi daha da gelişmiş bir Arpaçay'ı inşaa etmek adına. Siz Kadirşinas Arpaçaylı; Büyüklerimin, Annelerimin, Hanım Kardeşlerimin, Kamu kurumlarında görev yapmakta olan kardeşlerimin ve Geleceğimizin mimarları olan genç kardeşlerimizin oylarına talip olduğumu bildirir.

İlçemize hizmet etmek adına seçim yarışına gireceğim kıymetli arkadaşlarımıza başarılar dilerken, seçim ortamının ilçemizde huzurlu ve sağlıklı geçmesini temenni ediyorum.

Bu vesileyle ; Büyüklerimin ellerinden, Küçüklerimin gözlerinden öperim.

Hepinizi Allaha emanet ediyor, Saygıyla selamlıyorum."

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler