Erdoğan Yıldırım Esnaf Ziyaretinde

Erdoğan Yıldırım Esnaf Ziyaretinde

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, esnaf ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, Ankara’daki görüşmelerinin ardından geldiği Kars’ta esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Sıcak ve samimi yapısıyla dikkat çeken Yıldırım, gördüğü ilgi karşısında sen derece memnun kaldı.

 

“Esnafın iş yapamaz durumu geldiği, siftah yapmadan bile kepenk kapattıkları, borçlarını ödeyemediklerini, taksitle mal satmaktan bellerinin büküldüğü, peşin yarası olanın büyük mağazalardan ve marketlerden alış-veriş ettiğini, parası bitince de küçük esnafın yanına geldikleri” gibi onlarca sorun anlatıldı.

 

Bunun yanında farklı partilere üye bazı esnaflarda Yıldırım’a girdiği yolda başarılar dilerken, bugüne kadar ortaya konulan ekonomi programlardan Kars’ın hep zarar gördüğünden de dert yandılar.

 

Yıldırım da, esnafın sorunlarını iyi bildiğini ve bu ziyaretinde de benzer manzaralarla karşılaştığını ifade ederek, bunun ancak ve ancak tutarlı ekonomi programlarla çözülebileceğini söyledi. Kendisinin de ATO üyesi ve işadamı olması hasebiyle ekonomik sorunları yakından bildiğini ve bunların çözümü için önemli ve ciddi projeleri olduğunu anlattı.

 

Kars’ta STK’lar ve esnaflarla bir araya gelerek birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını da vurgulayan Yıldırım, “bir ilin kalkınması elbette ki ekonomisiyle mümkündür. Bunun için de birlikte hareket etmek ve projeler hazırlamak gerek. İlimizin ekonomik dinamiklerini hep birlikte harekete geçireceğiz” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler