Hayatta Ben De Varım Aşkın Dansı

Hayatta Ben De Varım Aşkın Dansı

Kars Valisi Günay Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan SODES “Hayatta Ben de Varım” Projesi kapsamında TOKİ Sanat Topluluğu tarafından sunulan “Aşkın Dansı” temalı şiir dinletisine katıldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen etkinlikte Başkanlık TOKİ Ortaokulu öğrencileri; Aybüken Özbağ, Pelin Mutluer, Savaş Özbağ, İlteriş Kaan Şeyda, Kerim Morkoç, Nilgün Mert, Esra Uğan, Yaağmur Özel, Cengiz Demirbaş, Muhammed Tekin tarafından sunulan şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Şiir dinletisinin ardından suluna semazen gösterisiyle program sona erdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Hayatta Ben de Varım” adlı proje ile Kars genelinde sosyal, ekonomik, kültürel ve ailevi açılardan dezavantajlı çocuklarımıza sportif, sanatsal, eğitim ve gezi faaliyetleri uygulayarak sosyal hayata katılımlarını ve refahlarını arttırmayı amaçlanıyor. Özellikle Başbakanlık TOKİ bölgesindeki çocuklarla gerçekleştirilen etkinlikler ile çocuklara olumlu davranış kalıpları kazandırılması, derslere katılımın artırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi ve milli ve manevi değerlerinin canlı tutulması sağlanmaya çalışılıyor. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler