'Hoş Geldin Bebek'

'Hoş Geldin Bebek'

Kars'ın Selim İlçesi'nde kaymakamlıkça hayata geçirilen 'Hoş Geldin Bebek' projesi devam ediyor. Proje kapsamında yeni doğum yapan anneler ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor.

'Hoş Geldin Bebek'

Kars’ın Selim İlçesi’nde kaymakamlıkça hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi devam ediyor. Proje kapsamında yeni doğum yapan anneler ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor.

Proje kapsamında Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik ile birlikte Akyar, Çaybaşı, Benliahmet köyleri ve ilçe merkezinde yeni bebek sahibi olan anneleri ziyaret etti. Kaymakam Dolu’nun ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getiren anneler, Dolu’ya teşekkür ettiler.

Ziyaretin amacıyla ilgili olarak annelere kısa bilgi veren Kaymakam Erdinç Dolu, yeni doğum yapan ailelere proje kapsamında desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Daha sonra yeni bebek sahibi olan annelere, Selim Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli hemşire tarafından anne ve bebek sağlığı hakkında kapsamlı bilgi verildi.

20141112aw241629_01.jpg

20141112aw241629_02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler