Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın Teşekkür Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın Teşekkür Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Halk Oylamasında yüzde 51 oyla Türkiye haritasındaki yerini “EVET” le boyayan Karslılara teşekkür etti.

Genel Başkan, 15 Temmuz’da hain emeller peşinde olan darbecilere gereken dersi en kısa sürede veren Kars’ın her zaman kahramanlıklarıyla, birlik ve beraberliği ile vatanı için üstüne düşen ne var ise yaptığını belirtti. Karslı hemşehrilerinin dün olduğu gibi bugün de bu birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket edip tarihi bir sürece “EVET” katkısını verdiğini ifade eden Yıldırım, “Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan olmak üzere Valimize, mevcut ve önceki dönem Milletvekillerimize ve tüm AK Parti Teşkilatlarına ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerimize, Dernek Başkanlarımıza, işadamlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak hem Ankara’da hem de Kars’ta Bakanımız ve Milletvekillerimizle yapılan toplantılar, buluşmalar ve organizasyonlar düzenledik. Bizler elimizden geldiği kadarıyla bu sürece “EVET” diyerek katkıda bulunduk. Kars’ta kapı kapı dolaştık, köy köy, ilçe ilçe dolaşarak ülkemizin, ilimizin ve Bakanımızın yanında olduğumuzu her fırsatta gösterdik. Çünkü bu süreç o kadar önemli bir süreç ki ülkemizin birlik ve beraberliğini ilgilendiren bir süreç ve bu süreçte ilk “EVET” diyenler arasında olduk. Bundan son derece mutluyuz ve gururluyuz. Bizler bu ilk “EVET” diyerek ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, torunlarımıza büyük bir sorumluluk örneğini bir kez daha göstermiş olduk. Bu anlamda yeniden ülkemizin ve şehrimizin önünü “EVET” oylarıyla açan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanımız, Milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese şahsım ve Federasyonumuzun adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler