Müçük Esnafı Ziyaret Etti!

Müçük Esnafı Ziyaret Etti!

Bağımsız Aday Özcan Müçük'ün yapmış olduğu seçim çalışmaları,şehirde ki bir çok siyasetcinin ortak dili olan 'Etnik Siyaset' kavramını ortadan kaldırdı!

Şehir esnafını ziyaret eden Müçük,sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla da bir araya geldi.

Müçük, gazetemize yaptığı açıklama da,Kars için hazırladıkları projeleri 31 Mart sonrası büyük bir hızla hayata geçireceklerini söyledi.

Siyasi hayatı boyunca sahada birebir vatandaşlarla diyalog kurarak sorunları dinlediğini ve çözüm ürettiğini anlatan Müçük, seçimin ardından da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Kars'a hizmet etmek için "Sefer bizdendir başarı Allah'tandır" diyerek yola çıktıklarını anlatan Müçük,şöyle konuştu:

"Biz doğru zamanda doğru işleri yapmaya bakarız. Şu geride kalan 45 günlük süre içinde biz yine doğru işleri yapacağız. 31 Mart akşamı Karslıların verdiği karar en doğru karar olacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Biz ona da saygı gösteririz. Dolayısıyla buradan yani önceki seçimlere göre şöyle olur, böyle olur değil. Bizim tamamen odaklandığımız nokta, yaptığımız işin hakkını vermek. Şu anda Kars Belediye Başkan adayıyız, biz yaptığımızın hakkını vermeye çalışıyoruz.1 Nisan'dan sonra da ben yine yaptığım işin hakkını veriyor olacağım.dedi.

Daha sonra kent merkezinde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Müçük, bir süre sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

resim1-001.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler