Kars Belediye Başkanı Bayram Pazarında!

Kars Belediye Başkanı Bayram Pazarında!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bayram pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kars Belediye Başkanı Bayram Pazarında!


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bayram pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 


Başkan Bozkuş, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayram pazarını ziyaret etti. Ziyarette esnaflara ve müşterilere hayırlı işler dileğinde bulundu. Bozkuş, çocuklara da bayramlık hediye aldı.


Kars Merkez Cumhuriyet Meydanı’nda belediye tarafından gösterilen yerde kurulan bayram pazarına gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Pazar esnafını tek tek gezerek sohbet etti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Bozkuş, vatandaşların taleplerini dinledi. Belediye hizmetlerini vatandaşlara anlattı. Başkan Bozkuş’a sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, 40 yıl sonra Kars’a belediye tarafından hizmet geldiğini belirterek, Başkan Bozkuş’un yanında olduklarını vurguladılar.


Başkan Bozkuş’un günü birlik işlerle zaman geçirmediğini ifade eden vatandaşlar; “Biz bu hizmetlerden oldukça memnunuz. Yollarımız yapıldı, sularımız akıyor, çöplerimiz alınıyor, Kars’a şehir oldu, şehir görünümüne büründü. En azından insan yerine koyuluyoruz. İnsanca muamele görüyoruz. Biz başkanın yanındayız. Sonuna kadar da destekleyeceğiz” dediler.


“PAZAR ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR”


Geçmişte her bayram problemlerle pazarı kurduklarına dikkat çeken Pazar esnafı; “Biz her yıl çok sıkıntılar çekiyorduk. Birçok problemi yaşıyorduk. Bazı arkadaşlarımız Pazar dahi gelmiyordu. Şimdi bize yer verildi. Verilen yer yapıldı. Tozdan topraktan kurtulduk. En azından nerede sabit kalacağımızı bildik. Şu anda her şey yolunda işlerimiz iyi, başkanda sağ olsun yanımıza geldi. Bizlerle sohbet etti. Bizlerin isteklerini sordu. En azından yapmacık değil, gerçek olarak samimi olarak bize geldi. Biz de Pazar esnafı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. İşlerimiz iyi, bütün Pazar esnafı olarak kendisinin yanındayız. Başkanımız adam gibi adam, yapmacık değil” diye duygularını dile getirdiler.


Bayram Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlar bir araya geldiğini belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Belediye olarak esnafa yer verdik. Yer vermekle bu işler olmuyor. Kendilerini ziyaret ettim. Eksiğimiz, var mı? Daha fazla ne yapabiliriz? Bunları konuştum. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlarımız memnun. Bizler onlar için varız. Kendilerine kalıcı sabit bir Pazar yeri kurmayı düşünüyorum. Bundan sonra semt semt gezmelerini istemiyorum. Kalıcı bir yerde işlerini yapmaları için bir takım çalışmalar yapacağız” diye konuştu.


Bayram Pazarı’nda bulunan bütün esnafı tek tek gezen Bozkuş, esnaflarla çay içerek koyu sohbete daldı. Sebze satan bir esnafın yanına gelen Bozkuş, kafası önünde çalışan esnafa domatesin kilosunu sordu. Daha sonra esnafa domatesi seçebilir miyim diye soran Bozkuş’a yok diyerek kafasını kaldıran esnaf karşısında Bozkuş’u görünce ‘ne demek sayın başkanım hepsi sizin buyurun seçin’ diye cevap verdi. Başkan Bozkuş ile Pazar esnafı arasında yaşanan diyalog kahkahaların yükselmesine neden oldu.


Bozkuş, daha sonra annelerinin yanından ayrılan ve oyuncakların yanında duran çocuklara da geçin ne isterseniz alın diyerek çocuklara oyuncak aldı. Bozkuş, pazardan ayrıldı.

3.20131014125226..gif4.20131014125237..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler