Kars Emniyetinden Kranpon Yardımı

Kars Emniyetinden Kranpon Yardımı

Kars Emniyet Müdürlüğü, maça çıkacak ayakkabıları olmayan Kağızmansporlu futbolcularca forma ve krampon hediye etti.

 

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kağızmansporlu futbolculara hediye edilen forma ve kramponlar, futbolcu ve teknik direktörü mutlu etti.

 

Forma ve kramponları teslim alan ve BAL Liginde mücadele eden Kağızmansporlu futbolcular, hediye edilen forma ve kramponlarla Kars Şehir Stadyumu’nda oynanan 2’inci yarının ilk maçı olan Selimspor karşısına çıktılar.

 

Kağızmansporlu yöneticiler, teknik direktör ve futbolcuları makamında kabul eden Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, futbolculara başarılar diledi ve şampiyon olmaları durumunda takıma başka hediyeler de vereceklerini söyledi.

 

SPOR GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRIR

 

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığına da dikkat çeken Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, futbolcu ve teknik heyetten Kağızmanspor’u daha yükseklerde görmek istediğini kaydetti.

 

Başarılı oldukları takdirde takıma başka hediyeler de vereceklerini belirten Çakmak, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlerine katılmak için Kars’a geldiğinde Kağızmansporlu futbolcularımızın kramponlarının olmadığını öğrenmiştik. Bizlerde bir nebze de olsa takımımıza destek verelim dedik. Eğer sizler başarılı olursanız hediye vermeğe devam ederiz ve sponsorluklar da yaparız. Spor gençlerimizi kütü alışkanlıklardan uzaklaştırır. Bizlerde sizlerin başarılı olmanızı istiyorum. Kağızmanımız daha güzel yerlerde temsil etmenizi istiyoruz. Hepinizde Kağızman’ın evlatlarısınız. İnşallah Kağızman’a daha güzel hizmetler yaparsınız. Sizlere futbolcuların en önemli ihtiyacı olan krampon ve formalarla şampiyon olmanızı diliyoruz.” Dedi.  

 

MAÇA ÇIKACAK AYAKKABIMIZ YOKTU

 

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’tan forma ve kramponları teslim alan Kağzımanspor Teknik Direktörü Ayhan Demirden ise Çakmak’a teşekkür ederek bu gün oynayacakları Selim maçında giyecekleri kramponlarını dahi olamadığını söyledi.

 

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yahya Çolak’a teşekkür eden Teknik Direktir Demirden, “Genç takımımızla da şampiyon olduk. Şimdide Kağızmanspor olarak BAL Liginde mücadele ediyoruz. Kağzımanspor, Emniyet Müdürlüğümüzün verdiği desteklerle daha başarılı olacak. Bugün ki maça çıkacak doğru düzgün ayakkabılarımız bile yoktu. Dışarıdan gelen yöneticilerimiz bizlere destek verirse gençlerimizde daha başarılı olur ve memleketlerini de daha çok severler. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

10 NUMARALI FORMA UMUT’A

 

Daha sonra forma ve kramponları tek tek futbolculara veren Çakmak 10 numaralı formayı ise takımın 10 Numaralı formasını taşıyan Umut’a verdi. Kağzımansporlu yöneticiler ise Emniyet Müdürü Çakmak’a Kağzımanspor atkısı ve flamasını hediye ettiler. Futbolcu ve yöneticiler daha sonra da toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Öte yandan Kağızmansporlu futbolcular, yeni krampon ve formalarıyla Selimspor’u 2 – 0 yendiler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler