Kars - Kale 3 Asayiş Uygulaması yapıldı

Kars - Kale 3 Asayiş Uygulaması yapıldı

Kars Emniyet Müdürlüğü, Kars'ta meydana gelmesi muhtemel olayları önceden önleyebilmek, işlenmiş suçların firari sanıklarının yakalanmasını sağlamak, Kars Halkının huzur ve güven ortamının muhafazasını temin etmek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Kars - Kale 3 Asayiş Uygulaması yapıldı. Dün saat 19.00'da başlayan uygulama gece saat 02.00'ye kadar devam etti. 30 ekip ve 238 personelin katıldığı Kars - Kale 3 Asayiş Huzur Ugulamasında il merkezi ve ilçelerinde Sabit Noktalarda ve Umuma Açık Eğlence Mekanlarında aramalar yapıldı.

Kars İl genelinde yapılan uygulamada;  bin 512 şahıs GBT'si sorgulandı, 64 işyeri kontrol edildi, 5 işyerine cezai işlem uygulandı, 314 araç ve araç sürücüsü kontrol edil, 13 araca toplamda 13 bin 380 TL para cezası kesildi ve 2 araç trafikten men edildi.

kars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(1).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(2).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(3).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(4).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(5).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(6).jpgkars---kale-3-asayis-uygulamasi-yapildi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler