Kars MHP İl Başkanından Sitem

Kars MHP İl Başkanından Sitem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, MKYK üyesi Settar Kaya'nın, basın basın yayın organlarında çıkan “Settar Kaya Aydın'dan Taraf” başlıklı haber üzerine açıklama yaptı.

 

Özcan’ın açıklaması şöyle:
“Partimizin bir dönem milletvekili adayı, iki dönem belediye başkan adayı ve son olarak da milletvekili aday adayı olmuş, MKYK görevine getirilmiş bir ismin, basına verdiği demeci şaşkınlıkla takip ettim.
 
İl başkanlığı görevini yürüttüğüm Kars ilinde; MHP siyasetinde gelinebilecek en üst görevlere gelmiş, getirilmiş, iki seçimde Kars Belediye Başkan Adayı gösterilmiş, şehirdeki MHP politikalarının son 10 yıldan fazla zamanda belirleyicisi olmuş, buna rağmen sürekli başarısız olmaktan öteye gidememiş MKYK üyesi Settar Kaya, eğer 24. dönem milletvekilliği seçimlerinde listede arzu ettiği yeri almış olsaydı fikir ve görüşleri şimdi olduğundan tam aksi bir durum içerirdi ve MHP genel merkezini ve genel başkanını kayıtsız şartsız desteklerdi.
 
24. dönem milletvekilliği seçimlerinde partimizin en yüksek organı olan MKYK üyesi olmasına rağmen, seçimlerde üzerine düşen görevleri yerine getirmemiş, partimizin kazanması için hiçbir çaba sarf etmemiştir.
 
Kars’ta siyaset yaptığı 20 yıllık bir zaman içerisinde, ülküdaşlarımız arasında ikilik ve kırgınlıktan başka bir katkısı olmayan Settar Kaya’nın siyasi tercihleri bizleri ve teşkilatımızı ilgilendirmemektedir. Fakat; gazetelere yaptığı açıklamalar bir tercihten öteye öfke ve kin kusan kelimeler gibi okuyan gözleri ve duyan kulakları tırmalamıştır.
 
Üç dönem aday, bir dönemde aday adayı olduğu şehrin il başkanı olarak sadece ayıplayıp üzüldüğüm bu beyanata daha fazla söyleyecek söz bulamıyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim:”
 
karsmanset.com

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler