“Kars Tanıtım” filmi yayımlandı

“Kars Tanıtım” filmi yayımlandı

Kars Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından, Doğu'nun İncisi, Serhat Şehir Gazi Kars’ı tanıtıcı film yayımlandı.

“Doğunun incisi Kars” sloganıyla başlayan “Kars Tanıtım” filminde Baltık mimarisinin muhteşem örnekleri, bir defa çıkanın tekrar geleceğine inanılan Kars Kalesi, sadece Alplerde ve Sarıkamış’ta bulunan kristal karı ve sarıçam ormanlarıyla bezenmiş doğasıyla kış sporlarının ve huzurun adı Sarıkamış görselleriyle tanıtılarak izleyicilerinden tam not aldı.

Kışın donan Çıldır gölü üzerinde insana bir masal diyarında olma hissi veren atlı kızak gezilerine de “Kars Tanıtım” filminde geniş verilirken, UNESO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan tarih öncesi dönemlerden günümüze kadar bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış Anı Ören Yeri de tanıtım filminde görselleriyle detaylı olarak tanıtılıyor.

Tanıtım filminin son bölümünde ise “Ölmeden yapılacaklar listesine eklenmesi gereken Serhat Şehri Kars’ı görmek istiyorsanız Kars’a gitmelisiniz” ifadelerine yer veriliyor.

Kars tanıtım filmi, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün Youtube kanalında yayınlanmaya başlamasıyla izleyicilerinden tam not alarak çok sayıda olumlu görüş içeren yorumlar aldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler