Karslı Başkan Selim'de Kuran Kursu Açıyor

Karslı Başkan Selim'de Kuran Kursu Açıyor

Beykoz Belediye Başkanı AK Partili Yücel Çelikbilek Selim'in Gelinalan köyünde yaptırdığı Kuran kursunun açılışını yapmak için Kars'a geldi.

 

Beykoz Belediye Başkanı AK Partili Yücel Çelikbilek Selim’in Gelinalan köyünde yaptırdığı Kuran kursunun açılışını yapmak için Kars’a geldi.

Havayolu ile Kars’a gelen Çelikbilek’i, havaalanında Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve Kars Belediye Meclis Üyesi Yargıç Harmankaya karşıladı.

Çelikbilek, daha sonra Başkan Bozkuş ve beraberindeki 10 kişilik işadamı ile birlikte Kazevi lokantasına geçti. Burada kaz eti ve yöresel yemeklerden yiyen Çelikbilek, ardından da Ani Ören Yeri’ni gezdi. Geceyi Kars’ta geçirecek olan Çelikbilek yarın Selim’in Gelinalan köyüne geçerek yaptırdığı Kuran kursunu hizmete açacak.

Çelikbilek, 1951 yılında Kars’ta doğdu. 1956 yılından beri Beykoz’da oturan Çelikbilek, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde, AK Parti’den İstanbul Beykoz Belediye Başkanı olarak seçildi. Çelibilek, İstanbul’da yaşayan Karslılar tarafından oldukça seviliyor. Çelikbiilek, aynı zamanda Kars’ın Selim ilçesinde yaptırdığı park ve fitnes tesisleriyle de Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve ilçe halkının gönlülerinde taht kurmuştur.

Önceki ve Sonraki Haberler