KARSOD’un yeni yıl hazırlıkları

KARSOD’un yeni yıl hazırlıkları

KARSOD Turizm Derneği Başkanı Halit Özer, yaklaşan yeni yıl için Kars'ta turizm alanlarının rezervasyon ve hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

KARSOD’un yeni yıl hazırlıkları

KARSOD Turizm Derneği Başkanı Halit Özer, yaklaşan yeni yıl için Kars’ta turizm alanlarının rezervasyon ve hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

Özer, Kafkas Haber Ajansı ve Serhat TV’ye yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi yine bir umut yılının bereketle geçmesi için dua ettiklerini söyledi. Özer, “2014’e veda 2015’e merhaba” dediğimiz bu günlerde yeni yılla birlikte Kars merkez ve Sarıkamış’ta umutları kazanca çevirmek için önemli yatırımların yapıldığına dikkat çekti.

Özer, “Sarıkamış turizm işletmelerinin yeni yıla kendilerini hazırladıklarını görebiliyoruz. Tabi yeni yıl sevincini ve coşkusunu Sarıkamış bölgesinde bütün Karslı hemşehrilerimizin yaşamasını umut ediyoruz. O atmosferi görmelerini umut ediyoruz. Yeni yıl denince akla huzur, bereket kazanç her geçen gün turizm potansiyelinin artması gelmekte. İlimize gelen yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün yükselmesi umuduyla güzel günler, güzel yıllar diliyoruz. Gelecekte nice nice yılları karşılamak umuduyla yeni yıl sevincini herkes gibi bizlerde güzel şekilde yaşıyoruz.” dedi.

Kars’ta son günlerde çekilen reklam filmlerinin de kente önemli getirisi ve tanıtımına önemli katkısının bulunduğunu da hatırlatan Özer, “Biz her zaman şunu söyledik; turizm birliği olarak da bireysel işletmeler olarak da her yeni yapılan çalışma muhakkak iyidir. Bu çalışma; reklam, film tanıtım gibi çeşitli kanal ve firmaların yapmış oldukları tanıtımlar ilimiz bizi sevindirmekte. Bunlar il içinde ve dışında, bölgede, ülkede, ülke dışında ayrıca bir katkı sağlıyor.” açıklamasını yaptı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler