Kars'ta Adaylar Görücüye Çıktı

Kars'ta Adaylar Görücüye Çıktı

AK Parti Kars İl Başkanlığı, geçtiğimiz Cumartesi günü (09 Kasım 2013) saat 10.30'da Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

 Yoğun bir gündemle başlayan toplantıda il, ilçe ve belde aday adaylarının tanıtımları yapıldı ardından da Kars’ta yapılmış olan 15. Siyaset Akademisinin de sertifika törenini düzenlendi.

Düzenlenen programda yapılan açılış konuşmalarından sonra belge, ilçe ve il belediye başkan aday adayları toplam 51 aday adayı tek tek kürsüye çıkarak kendini tanıttı. Her bir adaya tanınan ortalama 3 dakikalık süre içinden kedilerinden söz eden aday adayları hem destek istediler hem de kürsü heyecanını yaşadılar.

Aday adaylarına hitaben yapılan konuşmalarda da hoşgörü ve anlayış içinde bir seçim süreci geçirmek istedikleri ve herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiği vurgulandı. AK Parti’ye yakışır bir seçim yaşamak istedikleri üzerinde durulan toplantıda hatıra fotoğrafları da çektirildi.

Aday adaylarının tanıtımından sonra da 15. Siyaset Akademisinin sertifika törenine geçildi. Tek tek sertifikalarını alan Akademi mezunları hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldılar.

Programa; AK Parti Erzurum Bölge Koordinatörü, Adnan Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, belediye başkan aday adayları, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler