Kars’ta Asayiş Bülteni!

Kars’ta Asayiş Bülteni!

Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.​

Kars’ta Asayiş Bülteni!

TRAFİK KAZALARI

29 yaşındaki sürücü, idaresindeki araçla Şehitler Mahallesinde seyir halinde iken 36 yaşındaki sürücünün idaresindeki araca çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu yolun sağ tarafında park halinde bulunan iki araca çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralanırken taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Sarıkamış ilçesinde de 21 yaşındaki sürücü, idaresindeki bir araç ile Cumhuriyet Mahallesinde 4 yaşındaki erkek çocuğa çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasına neden oldu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.​

İKAMET YANGIN

25 yaşındaki şahsa ait Sukapı Mahallesindeki ikamette çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında maddi hasar oluşurken, yangın sırasında ikamette kimseni bulunmaması herkesi sevindirdi.

SU SIÇRATMA MESELESİ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

64 ve 61 yaşındaki iki şahıs ile 13 ve 60 yaşındaki iki kişi, Yusufpaşa Mahallesinde su sıçratma meselesi yüzünden tartışmaları sonucu birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettiler. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

TARTIŞMA KAVGAYLA SONUÇLANDI

42 yaşındaki şahıs ile 70 yaşındaki vatandaş Ortakapı Mahallesinde aralarındaki tartışma nedeniyle birbirlerini darp ettiler. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

SARHOŞ SÜRÜCÜ TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ

32 yaşındaki alkollü sürücü geçtiğimiz günlerde trafiği tehlikeye düşürerek diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Sağa-sola yalpalayarak kullandığı aracı ile Fevzi Çakmak Mahallesinde iken trafiği tehlikeye düşürdüğü tespit edilen şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

OMUZ VURMA KAVGASI

16 ve 17 yaşlarında 3 şüpheli ile 18 yaşındaki bir genç ve aynı yaşlardaki 2 şüpheli; omuz vurma meselesi yüzünden tartıştılar. Şahıslar tartışmaları sonucu birbirlerini İstasyon Mahallesinde darp ettiler. 18 yaşındaki gencin yapılan üst aramasında 1 adet bıçak bulunarak muhafaza altına alındı. Konu ile ilgili 6 şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

KAÇAKÇILIK OLAYLARI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 1 şüpheli, “Banka ve Kredi Kartının Kötüye Kullanılması” suçundan da 2 şüpheli olmak üzere 3 şüpheli hakkında işlem yaptı.

Eski Erzurum Yolu üzerinde durumundan şüphe edilen 19 yaşındaki şüphelinin  yapılan üst aramasında 10 gr esrar maddesi bulunarak el kondu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

47 yaşındaki şahsa ait kredi kartından, bilgisi dışında 360 TL tutarında harcama yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucu olayı 2 firari şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Firari şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler