Kars’ta, köy yollarında asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kars’ta, köy yollarında asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

Köy yolları asfalt çalışmaları, Kars Valiliği, İl Özel İdaresine ait tesiste üretilen beton malzemeyle Silindirle Sıkıştırılmış Beton asfalt (SSB) şeklinde yapılmaya başlandı.

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri köy yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarına hız verdi.

Merkeze bağlı Arazoğlu köyü grup köy yolunun yeniden iyileştirilmesi için ekipler daha dayanıklı ve daha konforlu köy yolu için asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Köy yolunu kullanan vatandaşlar, yapılan asfalt  çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, "Köy yolumuzun asfalt çalışması bizleri memnun etti. Yolumuz yağmur sularından zarar görmüştü ve çukurlar oluşmuştu. İl Özel İdaresi Yol Şube Ekipleri bozulan yolumuzu asfalt ile yeniden yapıyor. Devletimiz her zaman buralara hizmet veriyor. Biz çok memnunuz. Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Genel Sekreterimize, Müdürlerimize emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dediler.

kars’ta,-koy-yollarinda-asfalt-calismalari-araliksiz-devam-ediyor.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler