Kars'ta sağanak ve dolu!

Kars'ta sağanak ve dolu!

Kars’ta dolu ve yağmur sonrası cadde ve sokaklar göle döndü. Meteoroloji'den yapılan uyarıda bu kentlerde olası sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan tedbirli olunması istendi.

Volkan KARABAĞ

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından Kars’ta etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Dolu yağışına hazırlık yakalanan vatandaşlar iş yerlerinin önlerine sığındı. Bazı sürücüler ise dolu nedeniyle araçlarının zarar görmemesi için araçlarının üzerine battaniye örttü.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarıda olası sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan tedbirli olunması istendi.

karsta-saganak-ve-dolu!-(1).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(2).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(3).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(4).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(5).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(6).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(8).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!-(9).jpgkarsta-saganak-ve-dolu!.jpg1.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler