Kaymakam Keklik Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Keklik Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçeye bağlı okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Mehmet Keklik, beraberindekilerle birlikte Akyar,Yukarı Kotanlı, Aşağı Kotanlı İlkokulları ve Benlilahmet Şehit Öğretmen Taşkın Senger ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek okul müdürlerinden okulların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Keklik, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Keklik öğrencilerden hem derslerinde başarılı olmalarını, hem de iyi karakterli ve güzel ahlaklı bireyler olarak millete ve ülkeye en iyi şekilde hizmet etmelerini istedi.

Kaymakam Mehmet Keklik, daha sonra öğrencilerden kendilerinden istek ve beklentilerini dinledi. Okul müdürleri ve öğretmenlere de teşekkür eden Keklik, ilçe merkezine döndü.

kaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(1).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(2).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(3).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(4).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(5).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(6).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(7).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(8).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(9).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(10).jpgkaymakam-keklik-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler