Kılıç,Federasyon Yönetim Kurulunda

Kılıç,Federasyon Yönetim Kurulunda

Kars'ta ilk defa bir oda başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna seçildi.

 

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonunun 18 Mart 2012 tarihinde Ankara’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Etem Aykut YENİCE yeniden Genel Başkanlığa seçilmiştir.

Federasyon Başkanımız Sayın Etem Aykut YENİCE’nin ve Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Adem BURULDAY ile İlimizdeki 17 Oda Başkanları ve Kars Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyelerimin destek ve takdirleriyle Federasyonumuzun 11 kişilik Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim.

Kars’ta ilk defa bir oda başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna seçilmiştir. İlimizin ve sektörümüzün sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözme gayreti içerisinde olacağım. Görevimin ve sorumluluğumun bilinci içerisinde, üyelerimizin sorunları ile birebir ilgileneceğim. 

Türkiye genelinde 106 odası, yaklaşık 800 delegesi ve 61.000 üyesi bulunan Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmemde beni bu göreve layık gören Sayın Etem Aykut YENİCE ile emeği geçen ve beni destekleyen tüm Başkanlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür eder saygılar sunarım.

 

 

Subutay KILIÇ

Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler