Kur’an-ı Kerim dağıtımı ve Kur’an Kursu açılışı

Kur’an-ı Kerim dağıtımı ve Kur’an Kursu açılışı

Kars Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Kur'an-ı Kerim dağıtımı ve Kur'an Kursu açılışını gerçekleştirdi

 

Selim Müftülüğü tarafından temin edilen 180 adet Kur’an-ı Kerim, Kaymakam Erdinç Dolu ve Müftü Ahmet Dilek tarafından, Selim Osman Nuriye Bakırcı İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine dağıtıldı.
 
Dağıtımdan önce, Kur’an öğrenmenin öneminden bahseden Kaymakam Erdinç Dolu, Kur’an’ın evlerde kılıflarına konarak duvarlarda asılı olarak kalmamasını istedi.
 
İmam-Hatip Lisesi Müdürü Sülfettin Hancı da öğrencilerine böyle bir hediye verilmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.
 
Öğrencilerde kendilerine hediye edilen bu Kur’anlardan dolayı Kaymakam Erdinç Dolu’ya ve İlçe Müftüsü Ahmet Dilek’e teşekkür ettiler.
 
Akabinde İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Camii müştemilatında İlçe Müftülüğü ve vatandaşların işbirliğiyle yapılan Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Müftü Ahmet Dilek, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Kaymakam Erdinç Dolu, Kur’an Kursunun yapımında, başta İlçe Müftüsü Ahmet Dilek olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti ve Kur’an Kursu’nun hayırlı olmasını diledi. Açılışa katılanlar da Kur’an Kursu’nu gezdiler ve hayırlı olmasını dilediler.
(BA-BA-S) GAZİ KARS / SELİM (KHA) - ORHAN KEMAL OKTAY
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler