Otopark Açıldı.

Otopark Açıldı.

Kars Belediyesi Kapalı Otopark dün hizmete resmen açıldı.

İlimizde otopark sorunu yüzünden trafikte büyük ölçüde sıkıntıların yaşandığı bir gerçek trafikte meydana gelen sıkıntılarda belirli ölçüde bir rahatlama getirecek olan Kars Belediyesi Kapalı Otopark dün hizmete resmen açıldı.

            .Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından hizmete açılan otopark 2008 yılında 5 Trilyon 500 Milyar Liraya ihale edilmişti 51 dükkan, 4 bin metrekare kapalı, 2 bin metrekaresi açık alandan ibaret kapalı otoparkta dolmuşlar, İlçelere giden araçlar ve köy minibüsleri yer alacak. Otoparkın sahası içinde ayrıca 51 dükkan mevcut olup bunlardan yalnızca 4 adeti henüz satılmamış  geriye kalan miktar 2008 yılında ihaleyle satılmıştı.

            Konu ile ilgili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş satılan dükkanlarda borcunun tamamını ödemiş olanlar dükkanları noterde çekilen ihale ile kendilerine teslim edildiğini, Otoparkta çekilecek olan araçlardan ne kadar ücret alınacağı sorusuna ise Başkan Bozkuş bu konuda meclis toplanarak bir karar verileceğini belirtti. Otoparkın açılışı sırasında iki tanede nakliye firmasına ait işyerinin açılışı yapıldı. Başkan açılışı yaparken Belediye Meclis üyeleri ve parkın yöneticileri de açılışta hazır bulundu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler