'Polisimiz, huzur ve güvenin teminatıdır'

'Polisimiz, huzur ve güvenin teminatıdır'

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170'inci yılı dolayısıyla bir kutlamama mesajı yayınladı. Yurdakoş, polisin huzur ve güvenin teminatı olduğunu söyledi.

'Polisimiz, huzur ve güvenin teminatıdır'

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170’inci yılı dolayısıyla bir kutlamama mesajı yayınladı. Yurdakoş, polisin huzur ve güvenin teminatı olduğunu söyledi.

Başkan Yurdakoş mesajında, gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatının, 170 yıldır her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden teşkilatının fedakar mensuplarının polis haftasını kutladığını söyledi.

Halkın huzuru, genel güvenliği, asayişin temini ve devletimizin bütünlüğü için, fedakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatının varlığının son derece önemli olduğunu da mesajında belirten Yurdakoş mesajında şu ifadeleri kulandı:

“Polisimiz, tüm birimleriyle en yüksek rütbelisinden en düşük rütbelisine kadar yurt genelinde olduğu gibi Karsımızda da, halkımızın güvenlik ve istikrarın temini adına mesai mevhumu gözetmeksizin görev yapmaktadır. Polisimizin başarısı sadece yakaladığı suçlu sayısı ile değil, aynı zamanda önleyici kolluk hizmetleriyle de önem arz etmektedir. Bu nedenle Kars il genelinde halkımız ile de uyum içerisinde güvenlik hizmeti veren polisimize güvenimiz tamdır.

Kars Emniyet Müdürlüğümüzün her türden çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği proje faaliyetleri spordan eğitime, çocuklardan ailelere kadar kapsamlı bir sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Bu süreçte polis, sadece etkili bir kolluk gücü niteliği değil; aynı zamanda çocuklarla etkinlik düzenleyen, öğrenciyle kalem tutan, sivil topluma karanfil uzatan, kısaca toplumun her kesimiyle tokalaşabilen bir yumuşak güç işlevi ilimizde huzur ve güveni arttırmaktadır.

Bu düşüncelerle, "Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170’inci yıldönümü ve Polis Günü" münasebetiyle, Kars’ta örnek bir asayiş ortamının teşkil edilmesinde emeği geçen Başta Emniyet Müdürümüz Faruk Karaduman olmak üzere tüm emniyet mensuplarını gönülden kutluyorum. Görevi esnasında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken; teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, her konuda olduğu gibi güvenlik birimlerimize desteklerini esirgemeyen Kars halkına teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler