Polisin Yetki ve Görevleri Semineri

Polisin Yetki ve Görevleri Semineri

Kars Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası'nda seminer düzenledi. Seminere, Gazi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinden Profesörler konuşmacı olarak katıldılar.

 

 

Türk Polis Teşkilatının 166. Yılında Polis haftası etkinliklerle kutlanıyor. Polis haftası etkinlikleri kapsamında Kars Emniyet Müdürlüğü, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda ‘Polis’in adli ve önleyici görevi ve yetkileri’ konulu bir seminer düzenledi. Seminerde Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. İzzet Özgenç, Prof Dr. Cumhur Şahin, Prof. Dr. Bahtiyar Akyılmaz ile İstanbul Üniversitesinden Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

 

Saat 14:00’de Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan seminere Kars Vali Yardımcısı Murat Demirci, Kars emniyet müdürü Cengiz Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Adelet Komisyonu Başkanı Tamer Keskin, İl Jandarma Alay komutanı jandarma Albay Muhittin Yaran, Birim Amirleri ve emniyet mensupları katıldı.

 

Prof Dr. Cumhur Şahin’in moderetörlüğünü yaptığı seminerde panelistler Polisin Adli ve Önleyici görevleri ile olaylara karşı duyarlılıkları ve yetkileri anlatıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler