Selahattin Beyribey: Tohum ve Mazot Paraları Cuma’dan İtibaren Ödenecek

Selahattin Beyribey: Tohum ve Mazot Paraları Cuma’dan İtibaren Ödenecek

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, mazot, gübre, yem bitkileri, sertifikalı tohumluk gibi tüm bitkisel destek bedellerinin, Cuma gününden itibaren 28 bin çiftçinin hesabına yatırılacağını açıkladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, il genelinde bitkisel üretim yapan çiftçilere 15 yıllık Ak Parti Hükümetleri olarak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte desteklediklerini ve desteklemeye devam ettiklerini söyledi.

Serhat şehri Kars’ın hayvancılığın merkezi olduğu kadar bitkisel üretimde de iyi durumda olduğunu söyleyen Beyribey, Tarım olmadan olmaz’ bilinciyle emektar, eli nasırlı çiftçilerimizi hep düşündüklerini ifade etti.

Beyribey yaptığı açıklamada, Milli Tarım Projesi kapsamında Karslı çiftçilerin gelir düzeylerini arttırmak, üretimlerine katkı sağlamak düşüncesiyle bu yıl da destek vermeye devam ettiklerini dile getirdi.

Beyribey, 2016 üretim yılı destekleri olarak mazot, gübre, yem bitkileri, sertifikalı tohumluk gibi tüm bitkisel desteklerin Cuma gününden itibaren ilimizdeki 28 bin çiftçinin hesabına T.C kimlik numarasına göre hesaplarına yatırılacağını söylerek, "Toplamda hesaplara yatacak olan para miktarı yaklaşık 57 milyon TL’dir. 17 Mart 2016 Cuma gününden itibaren T.C Kimlik numarasına göre çiftçilerimiz bankanın belirleyeceği sıraya göre destek paralarını çekebilirler. İlimiz çiftçilerimize bereketli olmasını temenni eder yine bereketli üretim yılı olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler