Selim,Benliahmetliler gecesi

Selim,Benliahmetliler gecesi

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde 1997 yılında hizmete açılan Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü Derneği'nin düzenlemiş olduğu Dostluk ve Dayanışma Gecesin'de davetlilere, unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Benliahmet Köyü Derneği Darıca Kapalıspor Salonu’nda düzenlenen gecede birbirinden güzel sürprizler yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Geceye başlayan gecede Sevilen sanatçı Yudum ve Karslı Aşık Nejdat Kuyumcu ile Tanet Öztürkoğlu atışmalarıyla davetlilere güzel dakikalar yaşattılar.
 
Sevilen sanatçı Yudum’un Türküleriyle haşça vakit geçiren davetliler bolca eğlendiler. Ünlü sanatçı Yudum, “Benliahmetlilerin gecesine katılmanın sevinci içindeyim” diyerek teşekkür etti.
 
Benliahmet köyü logolu kalem, takvim, duvar saati ve Kars’ın meşhur kazı sürprizler arasında yer aldı. Salonda açık artırma ile satılmak için 3 adet kaz getirildi. Gebze Entosav Yönetim Kurul Başkanı Gencay Yıldıztekin açık artırma ile bir adet kazı 600 TL’ye satın aldı. Gebze Kooperatifi Yönetim Kurul Başkan yardımcısı Ekrem Acar da bin 100 TL’ye diğer kazı satın aldı.
 
Benliahmet Köyü Dernek Başkanı Olcay Karabağ, “Tüm değerli başkanlarım misafirler ve basın temsilcileri bu güzel gecemize katıldığınız için teşekkür ederim. Bu güzel günde buluşmanın haklı gururu içindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Benliahmet Köyü Dernek Yönetimi adına Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre Eski Dernek Başkanı Yavuz Velioğlu’na başarılarından dolayı plaket verdiği gece; halaylar çekildi, oyunlar oynanmasıyla son buldu.  
 
PROTOKALDAN BÜYÜK İLGİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Kars Digor Türkmendere Dernek Başkanı Yusuf Türk, AK Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Seyit Katipoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere, Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Elvan Şahin, Gebze AKP Meclis Üyesi Alattin Kılıç, Çayırova Serhat Spor Kulüp Başkanı Erhan Sarıdede, Gebze Kooperatifi Başkanı H. Yukup İşbaralı, Gebze Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre, Gebze Gar Müdürü Burhanettin Dursun, Tekirdağ Çorlu Kars, Ardahan,Iğdır Dernek Başkanı Ali Cengiz Yürük, Aydemirler Kooperatifi Başkanı Yavuz Aydemir, Posof Dernek Başkanı Aytekin Subaşı, Karslı Avukat Ufuk Acay, Darıca Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı Murat Gültekin, Benliahmet Köyü Eski Dernek Başkanı Yavuz Velioğlu, Darıca Farabi Hastanesi Müdürü Cebrail Kuru, Benliahmet Köyü Gençlik Kolu Başkanı Özkan Acay davetliler ve basın temsilcileri katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler