Selim'de Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Selim'de Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

KOSGEB Kars Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim sonrasında belge almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları yapılan törenle dağıtıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan törene Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Coşkun Altun, KOSGEB Kars Müdürü Lütfullah Aktaş, daire amirleri ve girişimciler katıldı.  

Açılış konuşmasını yapan KOSGEB İl Müdürü Lütfullah Aktaş, Girişimciliğin öneminden bahsederek, "Bu eğitime katılarak sertifika alan girişimcilerimizin açacakları işler vesilesiyle ilimiz ekonomisine ve istihdama katkı sağlamalarını diliyorum.” dedi.

Programda konuşma yapan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ise, hükümetin girişimcileri ile KOBİ’leri desteklediğini, bu kapsamda KOSGEB’in ciddi çalışmalarının olduğunu söyledi. Altun konuşmasını şöyle sürdürdü: "Selim İlçesi olarak bizler burada KOSGEB desteği ile açılan işletmelerin çok önemli işler yaptığına şahidiz. KOSGEB’le sizlerde yapabilirsiniz."

Programda son olarak konuşan Selim Kaymakamı Mehmet Keklik ise girişimciliğin risk almak, yeni alanlar keşfetmek, yeniliklere açık olmak ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek olduğunu vurgulayarak, yeni fikirlerin ve uygulamaların istihdamı artırdığını,  ekonomimize dinamizm kazandırdığını ve böylece kalkınmanın ve refahın itici gücü olduğunu söyledi.

Kaymakam Keklik, Şanlıurfa’da Vali Yardımcısı olarak çalıştığı dönemde KOSGEB’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kurumun önemli destekleri olduğunu bildiğini, devletin bu gibi imkanlarını vatandaşlarımızın çok iyi değerlendirmesi ve ilgili destekleri yakından takip ederek faydalanmaları gerektiğini ifade etti.

Öte yandan Kaymakam Keklik Selim'de bu eğitimleri düzenlenmesinde emeği geçen KOSGEB Müdürlüğüne teşekkür ederek kursiyerleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından başarılı kursiyerlere sertifikalarını Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Selim Belediye Başkanımız Coşkun Altun ve KOSGEB Kars Müdürü Lütfullah Aktaş dağıttı.

selimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(1).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(2).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(3).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(4).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(5).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(6).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(7).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(8).jpgselimde-basarili-kursiyerlere-sertifikalari-verildi-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler