Selim'de CHP'nin İlçe Başkanı Belli Oldu!

Selim'de CHP'nin İlçe Başkanı Belli Oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selim İlçe Başkanı İsmet Koç'un vefat etmesinin ardından, Selim CHP İlçe Başkanlığı görevine Barış Koç getirildi.

Selim'de CHP'nin İlçe Başkanı Belli Oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selim İlçe Başkanı İsmet Koç’un vefat etmesinin ardından, Selim CHP İlçe Başkanlığı görevine Barış Koç getirildi.

Barış Koç, 1985 yılında Selim’de doğdu. Siyasete Türkiye Değişim Partisi , Selim İlçe Başkanlığında görev alarak başladı. Örgütün bir çok kademelerinde görev aldı. Son ilçe kongresinde yeniden yönetimde yer alan Barış KOÇ ,  İlçe Başkanlığı görevine oy birliği ile seçilerek Selim  CHP İlçe Başkanı seçildi. Barış KOÇ aynı zamanda ilçe’de esnaflık faaliyetlerini de yürütmektedir.

Yeni ilçe Başkanı Barış Koç ilk mesajında “Bugüne kadar tüm ilçe başkan ve yönetici arkadaşlarımın emeğinin devamını getireceğim. Büyük sorumluluk aldığımın bilincindeyim.  “Hedefimiz seçimlerde başarılı olmak. . Bu amaca ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız, gayret edeceğiz. İnşallah yeni görevim Selim’e ve hepimize hayırlar getirir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler