Selim'de Fahri Hemşehrilik

Selim'de Fahri Hemşehrilik

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu'yu eski görev yerinden bir heyet ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine 'fahri hemşehrilik beratı' verdiler.

Kars’ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu’yu önceki görev yeri olan Trabzon Köprübaşı İlçesi Belediye Başkanı Ali Rıza Efendioğlu, Samsun Valisi’nin babası Aslan Aksoy, Belediye Meclis Üyesi Recep Sancak, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdoğan, Gündoğan Mahallesi Muhtarı Orhan Erdoğan, Güneşli Köyü Muhtarı Cevdet karataş, Polis Memuru Kürşat Vayısoğlu, SYDV Personeli Meryam Katı, Köprübaşı esnaflarından Ahmet Katı ve İzzettin Uzun’dan oluşan bir heyet makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu, Kaymakam Erdinç Dolu’ya Köprübaşı ilçesinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Fahri Hemşerilik Beratı vererek onurlandırdı. Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu, burada yaptığı konuşmada; “Şirin Köprübaşı İlçesi’nin bir tarihi olduğu kadar, bir de ruhu vardır. Bu güne kadar yapmış olduğunuz projeler ile ilçemizin tarihine ruh kattınız. Bu vesile ile Köprübaşı halkı, sizi asla unutmayacak ve daima hatırlayacaktır” dedi.
Fahri Hemşehrilik Beratı ile onurlandırılan Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Köprübaşılıların Kars’ta bir hemşehrilerinin olduğunu söyledi.
Kaymakam Dolu; “Beni Fahri Hemşerilik Beratı Belgesi ile onurlandırdınız. Artık bende bir Köprübaşılıyım. Köprübaşı halkına hizmet etmenin onurunu, mutluluğunu sahsım ve ailem hayat boyunca şerefle taşıyacak. Sizler gibi çok değerli dostlar kazandığım için çok mutluyum, burada da bir hemşerinizin olduğunu unutmayın” diyerek duygularını dile getirdi.
Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, daha sonra kendisini ziyaret eden Köprübaşılılar ile Sarıkamış’ta akşam yemeği yedi. Dolu, heyete Kars’ın tarihi ve kültürel yerlerini de gezdirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler