Selim'de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

Selim'de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

Kars'ın Selim İlçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından okul öğrenci ve öğretmenleri Mehmet Akif Ersoy ile ilgili hazırlanan oratoryo gösterisini yapıldı. 

Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle, öğrencilerin şiir ve müzik gösterileriyle devam eden program, Selim'de okulları arası İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif  Ersoy’u anma konulu kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Düzenlenen programa Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Selim Belediye Başkanımız Coşkun Altun, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

selimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(1).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(2).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(3).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(4).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(5).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(6).jpgselimde-istiklal-marsi’nin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoy’u-anma-programi-duzenlendi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler