Selim'de “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi

Selim'de “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi

Kars'ın Selim İlçesi'nde hayata geçirilen “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine kitap ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapılıyor.

Selim'de “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi

Kars’ın Selim İlçesi’nde hayata geçirilen “Kardeş Kurum Kardeş Okul” Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine kitap ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapılıyor.

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gültekin Şekerci ve Ziraat Odası Başkanı Necmi Ustabay, Baykara ve Söğütlü köyü okullarını ziyaret ederek öğrencilere biraraya geldiler.

Ziyarette, Selim Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan ‘Kardeş Kurum Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Selim Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Baykara ve Söğütlü İlkokullarında okuyan 1.2.3.4 sınıf öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla test kitapları, defter ve kırtasiye malzemeleri ile zeka oyunları dağıtıldı.

Hediyelerini Kaymakam Erdinç Dolu’nun elinden alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayabilmek için alınan eğitim malzemelerinden için Kaymakam Dolu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gültekin Şekerci’ye ve Ziraat Odası Başkanı Necmi Ustabay’a teşekkür etti.

Baykara ve Söğütlü Köyü İlkokulu öğrencileriyle bir süre sohbet eden kaymakam Dolu, öğrencileri okumaları ve çok çalışmaları konusunda uyardı. Öğrencilere her türlü desteği vereceklerini de belirten Dolu, daha sonra okul yönetimleriyle bir süre görüşerek okul hakkında bilgiler aldı. Dolu’nun okul ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

11.20140305151650..gif1.20140305151700..gif

Önceki ve Sonraki Haberler