Selim'de Kaymakamıdan Öğrencilere Akşam Yemeği!

Selim'de Kaymakamıdan Öğrencilere Akşam Yemeği!

Kars''ın Selim İlçesi'nde göreve başladığı günden itibaren sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşların bütün sorun ve sıkıntılarına çözüm üreten kaymakam Erdinç Dolu, kız yurdunu ziyeret ederek kız öğrencilerle akşam yemeği yedi.

Selim'de Kaymakamıdan Öğrencilere Akşam Yemeği!


Kars’’ın Selim İlçesi’nde göreve başladığı günden itibaren sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşların bütün sorun ve sıkıntılarına çözüm üreten kaymakam Erdinç Dolu, kız yurdunu ziyeret ederek kız öğrencilerle akşam yemeği yedi. 


Selim kaymakamı Erdinç Dolu, Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Kız Lisesi Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Kaymakam Dolu, burada bir süre yurt yetkilileriyle görüşten sonra kız öğrencilerle bir araya geldi. Kız öğrencilerin sorun, sıkıntı ve kendilerinden beklentilerini dinleyen Kayamakam Erdinç Dolu, kız öğrencilere problem ve sıkıntılarını mutlak suretle kendilerinden paylaşmalarını istedi.

Akşam yemeğinde öğrencilerle aynı masada oturan, aynı karanavadan yemek yiyen Kayamakam Erdinç Dolu’nun kız öğrencilerle yakından ilgilenmesi ise dikkat çekti.

 

Yemek sonrasında kız öğrencilerle beraber etüt salonuna geçen kayamakam Dolu, öğrencilere programlı şekilde, nasıl ders çalışmaları gerektiğini anlatıp, kendilerine sunulan bu imkanları iyi değerlendirdikleri takdirde sınavlarda daha başarılı olacaklarını anlattı.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Kız Yurdun’dan ayrılan Kaymakam Erdinç Dolu, bu tür ziyaretlerin zaman zaman devam edeceğini kaydetti.

2.20131027134559..gif3.20131027134609..gif

Önceki ve Sonraki Haberler