Selim'de Öğretmenler Günü Etkinliği!

Selim'de Öğretmenler Günü Etkinliği!

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Selim İlçesi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Selim ilçesinde görevli öğretmenler Selim Kaymakamı Erdinç Dolu'yu makamında ziyaret ettiler.

 Ziyarete; İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Kaymakam Erdinç Dolu’ya çiçek sunan öğretmenler, Kaymakam Dolu'ya eğitime ve öğretmenlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU’ DAN ÖĞRETMENLERİN ONURUNA YEMEK

Kaymakam Erdinç Dolu, 24 Kasım Öğretmenler Günün de, öğretmenlerimizi yine yalnız bırakmayarak Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte Selim'de görev yapan öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

Kars Park Hotelde verilen yemeğe;  Kaymakam Erdinç Dolu ve  Belediye Başkanı Coşkun Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın,  Selim ve köylerinde görev yapan 300'e yakın öğretmen katıldı.

Öğretmenler onuruna verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dolu; "Öncelikle geleceğimizin mimarı siz değerli öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Gününü en kalbi duygularla kutlarım. Ülkemizin geleceğine ışık tutan siz fedakar öğretmenlerle bir arada bulunmak benim için büyük bir onurdur. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum." dedi.

Kaymakam Dolu ve Başkan Altun Seli'mde uzun yıllar görev yapan ve bu yıl emekli olan iki öğretmene hediye takdim ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesinin ardından Öğretmenler Günü pastası kesilirken, öğretmenler ise doyasıya eğlendiler.

selimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(1).jpgselimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(2).jpgselimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(3).jpgselimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(4).jpgselimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(5)-001.jpgselimde-ogretmenler-gunu-etkinligi!-(6)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler