Selim'de Şube Başkanları Toplantısı!

Selim'de Şube Başkanları Toplantısı!

Kars'ın Selim İlçesi'nde Kaymakam Erdinç Dolu Başkanlığı'nda İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.

Selim'de Şube Başkanları Toplantısı!


Kars’ın Selim İlçesi’nde Kaymakam Erdinç Dolu Başkanlığı’nda İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. 


5442 sayılı İlçe İdaresi Kanunu’nun 40.maddesi gereği Kaymakam Sayın Erdinç Dolu’nun Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Dolu, Kamu kurum ve kuruluşlarına gelen vatandaşların hoşgörü ve güler yüzle karşılanmasını, taleplerin anında incelenerek sorunların en kısa zamanda mahallinde çözümlenmesinin gerektiğini söyledi.


Erdinç Dolu, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurların, vatandaşların haklı istek, şikayet ve sorunları ile ilgilenerek, bunları takip etmek ve yerine getirmelerinin asli görevi olduğunu kaydetti.


Kamu kaynaklarının etkin ve verimli olarak kullanılabilmesi için tüm kurumların koordinasyonlarını en üst seviyeye çıkararak zaman ve kaynak israfına engel olunması için birim amirlerinin kendi aralarında gerekli koordinasyonu sağlamalarını isteyen Dolu, daire amirlerinin yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini dinledi.


Selim İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı daha sonra karşılıklı fikir alış verişinde bulunulması ve yapılması gerekenlerin masaya yatırılarak çözüm yollarının aranmasıyla tamamlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler