Selim'de Toplu Sözleşme Sevinci!

Selim'de Toplu Sözleşme Sevinci!

Selim Belediye Başkanı Muhittin yücel, birlikte çalıştığı 19 işçi ile toplu sözleşme imzaladı.

Selim'de Toplu Sözleşme Sevinci!

Selim Belediye Başkanı Muhittin yücel, birlikte çalıştığı 19 işçi ile toplu sözleşme imzaladı.

Başkan Yücel toplu sözleşmeye geçtiğimiz günlerde Kars’ta gelen Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte imza koydu.

Yücel, imzalanan toplu sözleşme kapsamında 19 işçinin maaşlarına ilk etapta yüzde 10 oranında maaş zammI ve ikramiye ödemelerinin yanı sıra bazı sosyal hakların da verildiğini söyledi. Toplu sözleşmenin imzalanması belediye çalışanları arasında memnuniyet ve mutluluk yaşanmasına neden oldu.

BORÇSUZ BELEDİYE

Selim Belediyesinde 19 işçi ve 8 memur ile birlikte ilçe halkına hizmet verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Selim Belediyesi çalışanları ve halkımız uyum içerisinde çalışıyor. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar hükümetimizin de desteği ile belediye hizmet binası, modern hayvan pazarı, parklar, yollar, mezarlık düzenlemesi gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Son olarak da belediyemizde büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız 19 işçimiz ile toplu sözleşme imzaladık. Böylece ilk etapta işçilerimizin maaşlarında yüzde 10 zam ve ikramiye ödemelerinin yanı sıra bütün sosyal haklarını da vereceğiz.” Dedi.

ÖNCELİĞİMİZ SELİM’E HİZMETTİR

Birinci önceliklerinin Selim halkına yakışır bir şekilde belediye hizmetleri vermek olduğunu da kaydeden Başkan Yücel: “Belediyemizin borcu yoktur. Kıt imkanlarla halkımıza hizmet etmeğe devam ediyoruz. Selim de Kars ve Kars’ın diğer ilçeleri gibi her anlamda huzurlu bir ilçedir. Özellikle belediye hizmet binamızın ve modern hayvan pazarının açılması ilçemiz için son derece önemliydi. Selim ilçemiz bölgemiz ile birlikte geçimini temel anlamda tarım ve hayvancılık ile sağlamaktadır. Bu nedenle belediyemize ait hayvan pazarı sadece Selim için değil bölgemiz için de son derece önemlidir. Burada modern koşullarda bölge halkına hizmet verilmektedir.” diye konuştu.” kha

Önceki ve Sonraki Haberler