Selimli Öğrenciler TBMM'de!

Selimli Öğrenciler TBMM'de!

Selim Osman Bakırcı İmam Hatip Lisesi, Latif Aras Anadolu Lisesi ve Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Lise'sinden 4 öğretmen eşliğinde 38 öğrenci, 10 Kasım Atatürk'ü anma haftası münasebetiyle Anıtkabir'i gezdikten sonra TBMM'yi ziyaret etti.

Selimli Öğrenciler TBMM'de!

Selim Osman Bakırcı İmam Hatip Lisesi, Latif Aras Anadolu Lisesi ve Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Lise’sinden 4 öğretmen eşliğinde 38 öğrenci, 10 Kasım Atatürk’ü anma haftası münasebetiyle Anıtkabir’i gezdikten sonra TBMM’yi ziyaret etti.

Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan öğrencilere Mecliste öğlen yemeği ikram ettiler. Akabinde öğrenci grubu milletvekilleri eşliğinde TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’yı ziyaret ettiler. Meclis Başkanvekili Bahçekapılı öğrencileri kabulünde yaptığı konuşmada, meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bahçekaplı öğrencilerle sohbetinde hayat tecrübelerini aktardı ve ileriye dönük yönlendirici güzel mesajlar verdi. Meclis Başkanvekili olduktan sonra görüştüğü ilk öğrenci grubu olduğunu sözlerine ekledi. Sohbetin ardından Bahçekapılı öğrencilere Meclis şapkası hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, Bahçekapılı iyi dileklerle öğrencileri uğurladı.

Daha sonra Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan öğrencilere ve öğretmenlere kitap hediye ettiler. Hatıra fotoğrafı çekiminin akabinde öğrenciler TBMM Genel Kuruluna alınarak Meclis’in görevli rehberi tarafından Meclis’in tarihi ve mevcut işleyişi hakkında bilgi verildi. Akabinde ziyaretin anısına Meclis Başkanı imzalı belge verildi.

Öğrenciler ve öğretmenler, ziyaretten çok memnun ve mutlu olduklarını ifade ederek, Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan’a teşekkürlerini iletip Meclis’ten ayrıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler