Selimspor’a Eşofman Desteği

Selimspor’a Eşofman Desteği

Selim Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve Selim Kaymakamı Erdinç Dolu'nun yanı sıra Kulüp Teknik Direktörü Dursun Gök ve üyeler katıldı..

 

Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Belediye olarak her zaman spora ve sporcuya önem verdiklerini vurgulayarak. “Amacımız; çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı sağlamaktır. Elimizdeki mütevazi imkanlarımızı çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için kullanmaktan çekinmiyoruz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız. Göreve geldikten sonra kurduğumuz Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Cirit, Kızak Yarışları ve futbol takımlarımızla bireysel ve takım sporlarında çok önemli başarılara  imza attık. İlçemizin ismini sporda en iyi şekilde duyuruyoruz” dedi.
 
Selim Kaymakamı Erdinç Dolu da, sporculara verdiği destek ve hizmetleri için Belediye Başkanı Yücel’e teşekkürlerini ifade ederek; “Selimspor için elimizden gelen ne varsa yapma gayretindeyiz. Her zaman kulübün başarısını görmek bizleri onurlandırıyor maç esnasında stadın dolu olması halkımızın ilgi göstermesi spora özlem duyduklarının göstergesidir.” diye konuştu.
 
Belediye Başkanının elinden eşofmanlarını alan sporcular büyük bir sevinçle Başkan Yücel’e teşekkürlerini sundular. Selim Spor Kulübü Başkanı Zahir Yaşartürk ise, Belediyenin sporu teşvik etmesinden ve sağladığı olanaklardan duydukları memnuniyeti ifade etti ve Koton Firmasının göndermiş olduğu spor malzemelerinden dolayı Yılmaz Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.
 
Sporcular daha sonra Belediye Başkanı Yücel ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

Önceki ve Sonraki Haberler