SERKA'dan, Bilgilendirme Toplantıları!

SERKA'dan, Bilgilendirme Toplantıları!

SERKA, ek olarak TRA2 Bölgesi'nde faaliyet gösteren 5 Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği halinde TSO üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenledi.

SERKA'dan, Bilgilendirme Toplantıları!

7 Ocak 2015 tarihinde kamuoyuna ilan edilen Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Mali Destek Programları kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına, ek olarak TRA2 Bölgesi’nde faaliyet gösteren 5 Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği halinde TSO üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Kars, Doğubayazıt, Ağrı, Ardahan ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odaları’nda düzenlenen toplantılarda 2015 yılında ilan edilen 3 mali destek programından birisi olan İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-5 konusunda programın hedef grupları arasında yer alan TSO üyeleri bilgilendirildi. Gerçekleştirilen toplantılara toplam 125 kişi katıldı.

SERKA uzmanları tarafından programın amacı, öncelikleri, uygun başvuru sahipleri, program bütçesi, örnek proje konuları ve başvuru usulüne ilişkin bilgi verilen toplantılarda katılımcıların somut proje fikirleri üzerinde durulmuş ve merak edilen hususlar hakkında detaylı bilgi verildi.

serkadan,-bilgilendirme-toplantilari!-(1).jpg

serkadan,-bilgilendirme-toplantilari!-(2).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler