sert açıklama

sert açıklama

Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, televizyon kanallarında siyasi rant uğruna kendini gösterme meraklılarına bir uyarılarda bulundu: Kendinizi meşhur edeceksiniz diye Ermenilere alet olmayın, dedi.

İnsanlık Anıtı ile ilgili açıklamalarda bulunan Naif Alibeyoğlu, hakkındaki eleştirilere cevap verdi. Anıtın bir trilyona yapıldığını iddia edenleri yalancılıkla suçlayan Alibeyoğlu, “Bunu ispat edemezler çünkü anıta 120 bin TL harcandı” diye konuştu.
 
Siyasetin de bir ahlakının olduğunu ifade eden Alibeyoğlu, “Ne yazık ki birileri televizyon kanallarına çıkıyor, Kars için “batı Ermenistan”, anıt için de “Ermeni Anıtı” ifadelerini kullanıyor. Hadi ordan hadi ordan, Kars ne Batı Ermenistandır, ne de bu anıt “Ermeni Anıtı”dır. Bu insanlar kendilerini meşhur edecekler diye Ermeni propagandası yapıyorlar, Ermenilerin ekmeğine yağ sürüyorlar, Kars'ı batı Ermenistan olarak gösteriyorlar bunu yapmasınlar.” dedi.
 
Alibeyoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu anıtın adı “Ermeni Anıtı” değildir. Benim ağzımdan hiçbir zaman “Ermeni Anıtı” çıkmamıştır. Bu Anıtın Ermeniler ile de hiçbir bağlantısı yoktur. Ermenistan’daki soykırım anıtına alternatif olarak yapılmıştır. Bu anıt, Türk’ün soykırım yapmadığının anıtıdır. Bunu binlerce kez söyledim, tekrar da söylüyorum. Bu insanlık anıtıdır. İnsanlıktan yoksun olanlar anlamayabilirler; ama bu anıt İnsanlık Anıtıdır ve İnsanlık Anıtı olarak da kalacaktır.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler