Sukapı Mahallesindeki Kafeterya Balicilerin Mekanı Oldu!

Sukapı Mahallesindeki Kafeterya Balicilerin Mekanı Oldu!

​Sukapı Mahallesi’nde önceki dönem Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından yaptırılan kafeterya sahipsizlikten balicilerin mekanı oldu.

Milyarlarca lira harcanarak yaptırılan kafeteryanın sahipsizlikten ve ilgisizlikten camları kırılmış, içerisindeki mobilyalar sökülerek talan edilmiş. Kimliği belirsiz kişilerin mekanı haline gelen kafeterya, özellikle akşamları sarhoşların ve balicilerin uğrak yeri oluyor.

Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği tarihi hamamların, Kars Kalesi’nin ve Tarihi Taş Köprü’nün bulunduğu bölgede yapılan ve kimliği belirsiz kişiler tarafından adeta viran edilmiş durumda bulunan kafeteryaya yetkililerin biran evvel sahip çıkması gerekiyor.

“MAHALLE SAKİNLERİ HUZURSUZ”

Öte yandan Sukapı Mahallesi’nde yaptırılan ve sahipsizlikten yıkılan kafeteryanın kimliği belirsiz kişlerin mekanı halinde geldiğine dikkat çeken mahalle sakinleri, yetkililerden kafeteryanın ya yıkılarak kaldırılmasını yada sahip çıkılarak Karslıların hizmetine kazandırılmasını bekliyor.
Sukapı Mahallesi sakinleri, “Çocuklarımız dışarı bırakamıyoruz. Burada sarhoşlar ve baliciler cirit atıyor. Ya

yıkılsın, yada yapılarak hizmete açılsın. Bu şekilde bırakılması bizleri rahatsız ediyor. Çoluk-çocuklarımız can güvenliği yok. Burada istenmeyen bir hadise yaşandığında sorumlusu kim olacak” diyerek tepkisini gösterdi.
Sukapı Mahallesi’nde yıkılan “İnsanlık Anıtı”nın altında bulunan kafeteryanın içerisinde tamamen zarar görmüş vaziyette bulunuyor. Camları kırılan ve atıl duruma gelmiş kafeteryanın akıbetinin ne olacağı da merak ediliyor.

sukapi-mahallesindeki-kafeterya-balicilerin-mekani-oldu!-(1).jpgsukapi-mahallesindeki-kafeterya-balicilerin-mekani-oldu!-(2).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler