Tarım Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün görevine başladı

Tarım Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün görevine başladı

Aksaray İl Müdür yardımcılığı görevinden Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanan Dr. Hüseyin düzgün, görevine başladı.

 

DÜZGÜN İÇİN AKSARAY’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
İl Müdürlüğü’nde 2005 yılından bu yana İl Müdür yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Hüseyin Düzgün’ün, Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne İl Müdürü olarak atanması münasebetiyle kurum personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.
 
Abaylar Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Aksaray İl Müdürü Bestami Zabun, İl Müdür Yardımcısı Doğan İpek, tüm şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.
 
Aksaray İl Müdürü Bestami Zabun yaptığı konuşmada; “Aksaray’da yaklaşık altı ay önce İl Müdürü olarak göreve başladım. Bu süre zarfında Aksaray’ı tanımam konusunda Hüseyin Bey’in çok yardımları oldu. Aynı zamanda İbrahim Bey de çok sevdiğimiz ve çalışkan bir arkadaşımızdı. Ben kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyor ve şimdiye kadar İlimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm personelimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Dr. Hüseyin Düzgün de; görev yaptığı süre içerisinde Aksaray tarım ve hayvancılığının gelişmesi için elinden gelen gayreti göstermeye çalıştığını belirterek, “Bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım arkadaşımız varsa haklarını helal etmelerini istiyorum.”dedi.
 
Konuşmaların ardından İl Müdürü Bestami Zabun, yaptıkları hizmetlerin anısına, Dr. Hüseyin Düzgün’e plaket takdim etti.
 
Daha sonra TOÇBİRSEN Aksaray İl Temsilcisi Mustafa Başer de sendikaları ve tüm personel adına Dr. Hüseyin Düzgün’e tablo hediye etti ve yeni görev yerinde başarılı olması temennisinde bulundu.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler