Vali Özdemir'den Terör Açıklaması!

Vali Özdemir'den Terör Açıklaması!

Kars Valisi Günay Özdemir, dün akşam Karakurt-Sarıkamış yolunda PKK’lı teröristlerin kamyon ve iş makinelerini yakmaları ve bu yolunda geçici olarak trafiğe kapatılması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Vali Özdemir şunları söyledi:

“Sarıkamış-Karakurt arasında çalışan, yol çalışması yapan 3 tane kamyonu yaktılar. Bu da yine bakıldığında Kars’a yapılan hizmetleri engelleme yönündeki çalışmalarıdır. Amaçları nedir bilemiyoruz ama tamamen halka dönük, halkın menfaatine dönük bütün çalışmaları engellemeye yönelik faaliyetler. Onun için temelde bunlar halka düşman ve hizmetlere düşman kesim. Onun için ben bütün halkımızın bunu bilmesini ve buna göre de tavır almasını bekliyorum. Bizde devlet olarak operasyonlara devam ediyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz. Ve bu konudaki çalışmalarımız ne olursa olsun sonuna kadar devam edecek.”

Önceki gece; Sarıkamış-Erzurum karayolunda yol kesen bölücü terör örgütü PKK mensubu bir grup 4 kamyonu ateşe verdi. Alınan bilgiye göre, PKK mensubu bir grup Sarıkamış-Horasan-Erzurum karayolunun Mescitli mevkisinde 4 kamyonu durdurdu. Araçlardan indirdikleri sürücülerin cep telefonlarını alan teröristler bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra kamyonları ateşe verdi. Havanın karanlığından istifade ederek kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Sarıkamış-Horasan-Erzurum karayolu güvenlik açısından trafiğe kapatıldı.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler