Yatılı Güreş Sınavı Seçmeleri Yapıldı

Yatılı Güreş Sınavı Seçmeleri Yapıldı

Spor Genel Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezleri Yönetmeliği'nce, Artvin, Erzurum, Kars, Rize Güreş Eğitim Merkezlerine sınavla 32 yatılı öğrenci alımı için 14-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Sarıkamış İlçesinde seçme yapıldı.

 

Seçmelere; Artvin 22, Erzurum 25, Kars 12, Ardahan 14, Bitlis 10, Erzincan 10, Iğdır 17, Muş 11 ve Trabzon 11 olmak üzere toplam 132 sporcu öğrenci katıldı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yücel Yücel, “Sınav organizasyonu başarılı tamamlanmış olup Sarıkamış ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağladığı kanaatindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür eder sporculara başarılar dilerim. İlçe kaymakamımıza, belediğe başkanımıza destek ve katkılarından dolayı sonsuz saygılarımı sunarım. Ayrıca, ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü personelimize başarılı organizasyonlarından ötürü teşekkür ediyorum. Sarıkamış halkına ve esnafına gösterdikleri ilgi ve iyi niyetlerinden dolayı sevgilerimi sunuyor daha güçlü organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceğini de biliyorum.” dedi.
 
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler