Yurdakoş: 2015’te 3-0 yapacağız

Yurdakoş: 2015’te 3-0 yapacağız

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, 2015 seçimlerine daha da güçlü gireceklerini ve 3 milletvekilliğini de alacaklarını söyledi.

Yurdakoş: 2015’te 3-0 yapacağız

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, 2015 seçimlerine daha da güçlü gireceklerini ve 3 milletvekilliğini de alacaklarını söyledi.

Yurdakoş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti Kars İl Başkanlığı seçiminde kendisini destekleyen Kars halkına ve parti üyelerine teşekkür etti.

Yurdakoş, “29 Kasım 2014 tarihinde sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Kars’ta çok coşkulu, birlik ve beraberlik, kardeşlik havasında büyük bir kalabalıkla il kongremizi gerçekleştirdik. İl kongremizle birlikte güven tazeleyerek 2015 seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde kongrelerden aldığımız heyecan ve enerjiyle 2015 seçimlerine gireceğiz. Yine birlik ve beraberlik, coşku içerisinde partimizi Kars’ta hak ettiği yerde tutacağız. Yani birinci parti olarak seçimden için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah partimiz Kars’ta 3-0 yaparak genel merkezimizde ve Türkiye’de bunu göstereceğiz. Vatandaşlarımızın bu konudaki teveccühü bizlere tamdır. Bu konudaki çalışmalarımız sürmektedir. Kurucu Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan edindiğimiz düstur itibarıyla ‘biz bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik’ Çalışmalarımızı bu mantık ve felsefe ile devam ettirmekteyiz. Allah’ın izniyle Kars halkının da teveccühü ile 2015 genel seçimlerinde iyi bir başarı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

KARS’TA KONGRE MERKEZİ YAPILACAK

Geçtiğimiz günlerde Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Dışişleri bakanlarının katılımıyla Kars’ta yapılan 3’lü Bakanlar Toplantısıyla ilgili de açıklama yapan Yurdakoş, “Sayın Başbakanın teşrifleri ve ardından dışişleri bakanımızın teveccühleri ile Kars’ta yapılan toplantılar son derece önemliydi. Tabiî ki biz sayın başbakan ve dışişleri bakanına da Kars’la ilgili yapılması gereken ve kendilerinin de vakıf oldukları konuları bizlerde ilettik. Sayın başbakanımız bize şunu müjdeledi; Kars’a büyük bir kongre merkezi yapılması için talimat verdi. Ayrıca Kars’ta yeni yaptırılan hastanemiz ve üniversite hastanemiz ile birlikte burada sınır şehri olmamız nedeniyle sağlık merkezinin canlandırılması için de bize ciddi destekler vereceğini söyledi. Malumunuz Gürcistan ile Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti ile sınır olmamız hasebi ile bizim birinci derecede sağlık alanını burada canlandırmamız gerek. Onun için gereken tüm tedbirleri almış durumdayız. İkinci olarak da sayın Başbakanımız ve dışişleri bakanımız Bakü Tiflis Kars Demiryolunun depolama işlemlerinin Kars’ta olacağının müjdesini bir kez daha vermişlerdir. Bu konuda sayın halkımızın hiçbir tereddüttü olmasın. 2015 yılının ortası itibariyle Bakü Tiflis Kars Demiryolu hattı hizmete girecek ve demiryolu hattında depolama sisteminin tamamı Kars’ta yapılacak. Buradan Kars halkının dikkatlerini çekmek istiyorum; yapılan spekülasyonlara hiç kimse itibar etmesin. Bu tür spekülasyonlara inanmayın. Çünkü sayın dışişleri bakanımız tarafından teyit edilmiştir. Kars halkımızın hiç şüphesi olmasın. BTK depolama işlemleri Kars’ta olacaktır. Bunun müjdesini hem başbakandan hem de ilgili bakanlardan almış durumdayız” diye konuştu.

AK Parti döneminde Kars’ta ciddi değişimlerin olduğunu da vurgulayan Yurdakoş, şöyle konuştu:

“Malumunuz üzere 12 yıldır hizmet veren AK Parti hükümetleri ile birlikte Kars’ta çok ciddi değişimler meydana geldi. Bu da sayın halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Bu değişiklikler yeterlimidir? Hayır değildir. Biz ‘durmak yok hizmete devam’ düsturu ile hizmetlerimizi kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Hem köylerimizde hem de şehir merkezinde kesintisiz olarak gece-gündüz çalışıyoruz. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz kongrede de söylediğim gibi; bizim şahsi meselemiz yoktur, bizim meselemiz Kars meselesidir. Bizim efendi olmak gibi bir meselemiz yoktur. Biz, Kars halkının hizmetkârıyız. Sizlerin aracılığıyla bunu tüm Kars halkına duyurmak istiyoruz; biz görevimizin başındayız, bütün arkadaşlarımızla Kars halkına hizmet etmek için gece-gündüz görev başındayız. İnanıyorum ki onlarda teveccühünü gösterecekler, inşallah. 2015 yılı seçimlerinde bu çalışmalarımızın neticesini çok iyi bir şekilde alacağımıza inanıyorum ve bu anlamda sizlerin aracılığıyla tüm Kars halkına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.” kha 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler