Yurdakoş’dan 7 Haziran Açıklaması!

Yurdakoş’dan 7 Haziran Açıklaması!

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Yarın (7 Haziran) yapılacak olan seçim öncesi bir açıklama yaparak, barış mesajı verdi.

Huzurlu ve güvenli bir seçim geçirmemiz gerektiğini karsmanset.com aracılığıyla Kars halkına duyuran AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Kars’ta, seçmene baskı yapılmadan, huzurlu ve güvenli bir seçim istediklerini söyledi.

Başkan Yurdakoş, “Kullandığımız oy özgürlüğümüz, irademiz ve geleceğimiz ile ilgili vereceğimizin kararın sembolüdür. Oyumuzu sandık başına gidip kullanmalı ve sandığımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.

Başkan Yurdakoş, seçim çalışmalarının bugüne kadar yoğun ve demokratik bir şekilde sürdüğünü dile getirerek, “İstikrar ve güvenin devamlılığı için Kars halkı yine AK Parti diyecektir. Mecliste bulunan 2 milletvekilimizi bu seçimde 3’e çıkartarak, Kars’a 13 yılda yapılan hizmetlerimiz için ikinci yarı başlıyor. AK Parti’nin Kars ve Türkiye için önemli bir şans. Kars’a sayısız hizmetler veren AK Parti bu hizmetlerini sürdürmek için istikrar ve güçlü bir iktidarla başlanan hizmetler yeni dönemde tamamlanacaktır.” dedi.

Demokratik bir biçimde seçimlerin yarın yapılmasını isteyen AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, “Kars, 7 Haziran’da istikrarın devamlılığı, huzur ve güven ortamının devamlılığı için oy kullanacak ve AK Parti bu seçimden de daha güçlü bir şekilde çıkacaktır.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler