Yurdakoş’un Bayram Mesajı

Yurdakoş’un Bayram Mesajı

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yurdakoş’un Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, Kars halkının bayramını kutlayan Yurdakoş, bayramların sevgi, saygı, kardeşlik bağlarımızı ve manevi değerlerimizi kuvvetlendiren, dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı günlerden bir olduğunu söyledi.

Yurdakoş mesajında, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin daha da pekiştiği, sevginin, şefkatin arttığı  her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramında da, Kars halkıyla birlikte bir bayramı daha eda etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Bayramların ortak özelliğinin dostluk, kardeşlik, yardımlaşma gibi güzel duyguları güçlendirmesi anlamına da geldiğini hatırlatan Başkan Yurdakoş mesajında ayrıca; “Bir Kurban Bayramının daha hazzını, huzurunu ve sevincini, hac farizasını yerine getiren Müslüman kardeşimizle birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek bayramı, Allah’a kul olmanın idraki içinde hazırladığımız kurbanlarımızla bir coşku içinde karşılıyoruz. Aile büyüklerinin hatırlandığı, yoksulların gözetildiği, kırgınlıkların son bulduğu, herkesin kucaklaştığı bu mübarek güne birlik ve beraberlik içerisinde tekrar ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşamaktayız. Bizlere düşen bu birlik ve beraberliği daha da güçlendirerek bayramları gerçek manada değerlendirmektir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye bizi daha da birbirimize yaklaştırır. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun! Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara ve Kars halkına nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.” Dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler