15 günde 2 kez ortadan kaybolan adam için ailesi endişeli

15 günde 2 kez ortadan kaybolan adam için ailesi endişeli

Eskişehir'de dün sabah evden çıkan, bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası için ailesi kayıp ilanı oluşturdu.

Eskişehir'de dün sabah evden çıkan, bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası için ailesi kayıp ilanı oluşturdu. Ali Yücel'in 15 gün önce yine kaybolduğu ve saçlarını kazıtmış bir biçimde eve döndüğü öğrenildi.

Tepebaşı ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden 44 yaşındaki Ali Yücel, dün sabah saatlerinde çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Telefonu kapalı olduğu için ailesinin ulaşamadığı Yücel, için kayıp ilanı oluşturuldu.

Öte yandan evli ve 2 çocuk babası olan Ali Yücel, 15 gün önce "Arkadaşlarımla balık tutmaya gidiyorum" diyerek evden çıktığı, ortalıktan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Yücel'in, günler sonra saçlarını kazıtmış bir biçimde Mihalgazi'den kent merkezine döndüğü öğrenildi.

15 günde 2 kez ortadan kaybolan adam için ailesi endişeli

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler