AGD Kars Şubesi’nde Bayrak Değişimi: Emre Çelikörs Görevi Devraldı

AGD Kars Şubesi’nde Bayrak Değişimi: Emre Çelikörs Görevi Devraldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kars Şubesi’nde önemli bir görev değişimi yaşandı.

Yaklaşık 20 yıldır AGD Kars Şube Başkanlığı görevini yürüten Sabahattin Gül, görevi AGD Genel Merkezi'nin takdiriyle Emre Çelikörs'e devretti.

Sabahattin Gül, uzun yıllar boyunca Kars gençliğinin ahlak ve maneviyat temelleri üzerine yetişmesi adına özveriyle çalıştı. Gül’ün liderliğinde gerçekleştirilen faaliyetler, bölgedeki gençlerin gelişimine önemli katkılar sundu.

AGD Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, şube başkanlığı görevine Emre Çelikörs’ün getirildiği bildirildi. Yeni başkan Çelikörs, devraldığı bu önemli görevde gençliğe yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Dernek yetkilileri ve gönüllüler, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Sabahattin Gül’e teşekkür ederken, yeni başkan Emre Çelikörs’e de görevinde başarılar diledi.

Türkiye'nin ve Dünyanın bir çok noktasında 50 yıldır'' Önce Ahlak ve Maneviyat '' düsturu ile yeni bir dünyayı kurma hedefi doğrultusunda , dinine, devletine ve milletine bağlı nesiller inşaa eden Anadolu Gençlik Derneği - Milli Gençlik Vakfı ( AGD-MGV) Kars Şubesi'nin 2005 yılından bu yana, yaklaşık 20 senedir büyük bir özveri ile İl başkanlığını yürüten Sabahattin GÜL , görevini yine aynı teşkilattan yetişen ve yaklaşık 2 senedir şube yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Emre ÇELİKÖRS'e devretti. Görevi devralan yeni il başkanı Emre ÇELİKÖRS , Milli Görüş lideri ve 54. hükümet başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN'IN ; ''Bir milletin asıl gücü topu , tüfeği , tankı değil , imanlı ve inançlı gençliğidir '' sözünü hatırlatarak , burada işaret edilen imanlı ve inançlı gençliği inşaa etmek için Kars'ın tüm gençlerini Anadolu Gençlik Derneği'ne davet etti.

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler