Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı yayınladılar.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"Gönül hanemize konuk ettiğimiz kutlu misafirimiz ve müminler için bir yenilenme mevsimi olan üç ayları ve ilk mübarek gecesi olan Regaip Kandilini manevi bir haz içinde idrak etmekteyiz.

Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olan mübarek üç aylar, Cenab-ı Allah’ın rahmetiyle feyiz ve bereketi büyük olan kudsi gecelerle bezenmiştir. Bu kutsi gecelerin ilki Recep ayının ilk cuma gecesi olan mübarek Regaip Kandilidir. İslam Âlemi olarak bu mübarek geceyi Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle bir kulluk şuuru içinde idrak etmekteyiz.

Üç ayları ve Regaip Kandilini en iyi şekilde idrak edip değerlendirmek dileğiyle, tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin üç aylarını ve Regaip Kandilini can-ı gönülden tebrik ediyor, Cenab-ı Hak’tan birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesine, hayır ve huzura vesile olmasını niyaz ediyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler