AK Parti Grup Başkanı Güler'den, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne Ziyaret

AK Parti Grup Başkanı Güler'den, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne Ziyaret

Kars’ın ekonomik ve sosyal gelişimi için yapılabilecek iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıdağ, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kişli ve teşkilat mensupları, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ni ziyaret etti.

Heyet, Oda Başkan Vekili Ömer Beyribey ve beraberindeki kıymetli oda başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, esnaf ve sanatkarların sorunları, talepleri ve çözüm önerileri dinlenerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

AK Parti heyeti, birlik ve dayanışma içinde Kars’a hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceklerini vurgularken; esnaf temsilcileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

karsmanset2-002.jpg

Kaynak:Onur Ariç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler