AK Parti Kars Adayları Sarıkamış'ta

AK Parti Kars Adayları Sarıkamış'ta

AK Parti Kars milletvekili adayları Eski DLH Genel Müdürü Ahmet ARSLAN, Prof.Dr.Yunus KILIÇ ve Av. Suat DOĞAN yağmurlu havalara rağmen Sarıkamış İlçesine ait köylerde siyasi çalışmalarına devam ediyorlar.

 

"DURMAK YOK YOLA DEVAM" anlayışıyla AK Parti milletvekili adayları 12 Haziran genel seçimlerine kadar her köye ulaşarak vatandaşlara Kars için yapmayı düşündükleri projeler hakkında bilgilendirmeyi hedefliyorlar.

 

Eski DLH Genel Müdürü Ahmet ARSLAN Kars için yapımına başlanılan projeler ile yapmayı hedefledikleri yatırımlarla ilgili vatandaşlarımıza bilgi verirken, Prof.Dr.Yunus KILIÇ; organik tarıma geçilmesi, sulama alanlarının genişletilerek yem bitkilerinin üretilmesi, organize besi alanlarının oluşturulması, et entegre tesislerinin kurulması ile bölgemiz tarım ve hayvancılığının kalkındırılarak yöremizin ve yöre insanının kazançları yönünde hazırlamış olduğu projeler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışmaktadırlar.

 

Av.Suat DOĞAN ise demokratikleşme sürecinde genel seçimlerden hemen sonra hazırlanması düşünülen yeni anayasa çalışmaları doğrultusunda vatandaşlarımızın düşüncelerini öğrenmeye çalışarak bu konuda kendi düşüncelerini de yöre halkıyla paylaşmaktadır.

 

Milletvekillerinin yaptığı seçim çalışmalarına AK Parti'den aday adayı olanlar ile bölgenin encümen üyelerininde katıldığı gözlendi.

karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler